U povodu 50. godišnjice osnivanja Glazbene škole

KONCERT STUDENATA ODSJEKA ZA INSTRUMENTALNE STUDIJE

17. 12. 2021. (petak) u 19,00 sati, velika dvorana dvorca Mailath u Donjem Miholjcu.

Ususret nadolazećem jubileju 50. godišnjice osnutka Osnovne glazbene škole pri Osnovnoj školi „August Harambašić“ Donji Miholjac, donjomiholjačka osnovna škola u suradnji s Akademijom za kulturu i umjetnost u Osijeku organizira Koncert studenata Odsjeka za instrumentalne studije, koji će se održati u petak, 17. prosinca u DVORCU MAILATH – PRANDAU.

Suradnja između ovih dviju obrazovnih ustanova plod je novih kontakata ostvarenih kroz sudjelovanje u organizaciji koncerata Prandau Festivala.

Na programu će se naći skladbe poznatih svjetskih skladatelja Francisa Poulenca, Wolfganga Amadeusa Mozarta, Sergeja Rahmanjinova, Luke Sorkočevića, Franza Liszta, Igora Stravinskog, Aleksandra Skrjabina, Francisa Kleynjansa kao i nekoliko tradicionalnih božićnih pjesama. Posebnost ovog koncerta bit će praizvedba skladbe skladatelja Davora Bobića: CAPRICCIO „ARMONICO" za brač i klavir.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera maksimalan broj sjedećih mjesta je 70, stoga preporučujemo da se dolazak na koncert i rezervaciju mjesta prijavi putem on line obrasca na slijedećoj poveznici: https://forms.gle/fQcoBSNC7JZKVwLi8

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive