Ugovori za 17 studentskih kredita

U velikoj vijećnici dvorca danas je održana podjela Ugovora o studentskom kreditu studentima za akademsku 2021./2022.godinu. Samo potpisivanje ugovora nije održano zbog obveza studenata na fakultetima, ali i zbog ne posjedovanja digitalne EU covid potvrde potrebne za ulazak u dvorac. Gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić je stoga ugovore podijelio roditeljima studenata, a studenti će ih potpisati naknadno.

Grad je za ovu akademsku godinu raspisao oglas za dodjelu 25 studentskih kredita. Na natječaj su pristigle 24 prijave, a odobrene su 22.

- U proteklih nekoliko tjedana isti su se studenti prijavljivali i na druge natječaje te je od 22 studenta, kojima je Grad odobrio kredit, njih pet odustalo budući da su dobili stipendije ili kredite u iznosu većem od gradskog koji je 800 kuna mjesečno – rekao je gradonačelnik Aladić te dodao kako će uz postojećih 25 studenata, studentske kredite od sada primati i 17 novih studenata.

- U ime grada i gradske uprave te u svoje osobno ime studentima želim puno uspjeha u daljnjem životu i studiranju. U svakom slučaju im želim da studij završe u propisanim rokovima i da na području grada dobijemo nove akademske građane koji će razvijati naš grad i okolicu.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive