Tri nova područna vrtića otvaraju vrata polaznicima

- Procedure koje prethode početku rada u područnim vrtićima Dječjeg vrtića "Pinokio" u Viljevu i Podravskoj Moslavini te početku rada vrtića u Marijancima u novim uvjetima su pri kraju - rekla je ravnateljica Jadranka Landup. Donijeto je Rješenje o upisu djece te bi prema planu 1.veljače spomenuti vrtići započeli s odgojno-obrazovnim radom.

U Marijancima je u program jaslica (djece starosti od jedne do tri godine) upisano 14 djece i 28 djece u dvije mješovite skupine.

U područnom vrtiću u Viljevu odgojno-obazovni rad predviđen je u dvije skupine. Tako je po upisu 14 djece u jasličkoj skupini i 22 u mješovitoj. U Viljevu je bilo prijavljeno sveukupno 29 djece, pa je sedmero djece, nažalost ostalo na listi čekanja.

U Podravskoj Moslavini će se rad odvijati u dvije skupine. U jasličku je prijavljeno sedmero djece, a u mješovitu 18.

U svakoj odgojno-obrazovnoj skupini raditi će dva odgojitelja i potrebno tehničko osoblje. U sva tri navedena vrtića rad će se odvijati po desetosatnom programu. Sukladno tome, radno vrijeme vrtića će biti od 5:30 do 16:00 sati.

- Ukoliko epidemiološka situacija bude dopuštala, planira se održati roditeljski sastanak tjedan dana prije početka rada vrtića - istaknula je Landup te zamolila roditelje upisane djece da se jave u matični vrtić u Donjem Miholjcu od 17. do 21. siječnja u vremenu od 8:00 do 14:00 sati radi potpisivanja ugovora.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive