Nakon osam godina nogometaši NK Sveti Đurađ ponovno igraju na svom terenu

Nakon osam godina nogometaši NK Sveti Đurađ ponovno igraju na svom terenu

Nogometaši NK Sveti Đurađ jučer su, nakon dugog niza godina odradili trening na svom terenu. Nakon što je Grad dobio uporabnu dozvolu, nogometaši su jučer po prvi put koristili i novu svlačionicu.

- Zadnju utakmicu kod kuće odigrali smo 14. rujna 2014. godine, a dva dana poslije došlo je do poplave. U tom smo danu ostali i bez svlačionice i bez terena, pa smo posljednjih osam godina sve treninge i utakmice odrađivali u Podravskim Podgajcima - rekao je tajnik NK Sveti Đurađ Zvonimir Kudric.

U obnovu svlačionica i izgradnju parkinga utrošeno je više od milijun i šesto tisuća kuna. Projekt je financirao Grad Donji Miholjac. Županija Osječko-baranjske sufinancirala je projekt s petsto tisuća kuna. U tijeku je i nabava kompletnog namještaja i opreme za opremanje svlačionica čime će u potpunosti biti zaokružen ovaj projekt novih sportskih prostora u Svetome Đurđu. Potpredsjednik NK Sveti Đurađ Josip Zvonarić ističe kako trenutno ima 25 članova seniorske ekipe. Trenira ih Miroslav Katavić iz Donjeg Miholjca. Predsjednik NK Sveti Đurađ je Zvonko Strišković. Osim seniorske ekipe, Sveti Đurađ ima i podmladak koji broji 30-tak igrača, a među njima je šest djevojčica. Trenira ih Mario Azapović. Kudric se nada kako će ponovni treninzi i utakmice na domaćem terenu osnažiti momčad, koja bi shodno tome trebala i poboljšati svoje rezultate.

NK Sveti Đurađ trenutno se natječe u ligi Nogometnog središta Našice. U nedjelju s početkom u 15:00 sati na svom terenu dočekuju ekipu NK Dinamo iz Budimaca.


Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije