Skupštine ribiča Svetog Đurđa i Donjeg Miholjca

U subotu, 26. ožujka u ribičkom domu ŠRD “Đurađ" u Svetom Đurđu održana je Izvještajna skupština.

    U izvještaju o radu za 2021.godinu naglašena je stalna briga o uređenju okoliša, radovi na uređenju ribičkog doma i športski rezultati udruge. U zadnje vrijeme posvećuje se briga o radu s mladima, a najavljen je nastup kadeta i juniora u Županijskoj ligi.
     Gorući problem zadnjih godina je nedostatak vode na "Selišću". 
Tajnik Zajednice ŠRU D.Miholjac naglasio je da bi trajno rješenje bio iskop bunara i ugradnja solarnih panela.Time bi trajno bio riješen ovaj problem (primjer je ribnjak u Kunišincima).  Skupštini je bio nazočan i gradonačelnik Goran Aladić koji je prihvatio inicijativu da se ide u ovo trajno rješenje izgradnje solarnih panela i iskop bunara, a da sredstva treba tražiti iz više izvora (županija, grad, Zajednica, udruga). Grad podupire ovaj projekt koji iznosi oko 100 tisuća kuna.
     U nedjelju, 27. ožujka u ribičkim domu na Staroj Dravi u D.Miholjcu održana je Izvještajna skupština RŠU "Udica".
Predsjednik Miroslav Molnar naglasio je niz radova na uređenju okoliša i ribičkog doma, a posebno su istaknuti radovi na uređenju natjecateljske staze, pri čemu se zahvalio na suradnji Hrvatskim vodama i tvrtki Karašica-Vučica.
Predsjednik natjecateljske komisije Igor Kovačević iznio je opširniji izvještaj o športskim uspjesima "Udice", koji su zaista izvanredni. Seniori - pobjednici Jadransko podunavskog kupa, vicešampioni 2.lige istok HŠRS-a, prvaci Žup. Masters lige, kadetkinje i seniorke nastupile na Kupu HŠRS-a. Izuzetni rezultati mlađih kategorija u Županijskoj ligi. Vrlo dobri nastupi u Casting ligi HŠRS-a.
Skupštini su se u ime grada obratili predsjednik Gradskog vijeća Dražen Trcović, Zvonimir Falamić, gradski vijećnik, u ime gradonačelnika, predsjednik Zajednice ŠRU D.Miholjac Tihomir Ronta, zatim predstavnik policije i predsjednik  lovačke udruge Krunoslav Kovačević.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive