88 godina “Udice” Donji Miholjac

88 godina “Udice” Donji Miholjac

Ribolovno športska udruga „Udica” djeluje 88 godina, a njeni prioriteti danas se ogledaju prvenstveno na održavanju ribolovnih voda i vodne infrastrukture u skladu s gospodarskom osnovom i Zakonom o slatkovodnom ribarstvu, unaprijeđenju športskog rekreacijskog i natjecateljskog ribolova, uređenju izletišta Stara Drava i ribolovnog doma te ostale aktivnosti vezane uz očuvanje vode i prirodnog okoliša.

Predsjednik „Udice” Miroslav Molnar rekao je kako je u protekloj godini u udruzi bilo preko 250 članova čime je „udica” najbrojnija udruga u gradu. Raduje također i sve veći broj mladih, pogotovo u športskim kategorijama.

RŠU Udica već godinama sustavno s obzirom na svoje financijske mogućnosti uređuje ribolovni dom i okolinu, a protekle godine načinjen je uz pomoć tvrtke Karašica-Vučica veliki zahvat na izmuljivanju Stare Drave.

Također, napravljena je kosa za vodeno raslinje što je jako bitno budući da zbog promjene klime i zatopljenja vodena vegetacija buja i troši kisik što nije dobro za ribu.

Tajnik Marko Majdenić, odnedavno i jedan od ribočuvara u udruzi istaknuo je potrebu pravilne upotrebe aplikacije mRibič o čemu se ribolovci također mogu informirati kod ribočuvara.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije