Završava projekt Zaželi 2 u Viljevu

Završava Projekt Zaželi i ostvari 2 - Program zapošljavanja žena kojega je uz partnere Centar za socijalnu skrb Donji Miholjac i Hrvatski zavod za zapošljavanje Ispostava Donji Miholjac kao nositelj realizirala općina Viljevo.

Pozdravljajući sve koji su sudjelovali na realizaciji projekta na završnoj je konferenciji načelnik općine Viljevo Dominik Knežević istaknuo kako je projekt ostvario glavne ciljeve, a to su zapošljavanje teško zapošljivih kategorija žena i skrb o starijim nemoćnim osobama koje sigurno očekuju novu fazu ovoga projekta.

Predstavljajući projekt koji je započeo 22.veljače protekle godine voditeljica Melita Grüll spomenula je njegovu ukupnu vrijednost koja iznosi 1.163.152 kune. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 85 posto, dok je ostatak sredstava osiguran iz proračuna Republike Hrvatske -  rečeno je na prezentaciji projekta. Uz Melitu Grüll kao voditeljicu na projektu je kao administrator sudjelovala također zaposlenica općine Viljevo Ivona Puljić.

Od trinaest žena zaposlenih na projektu Zaželi i ostvari 2, pet je završilo obrazovanje za geronto - domaćice.

- Kada su se zaposlenice raspoređivale gledalo se i na terotorijalnu zastupljenost, odnosno da budu obuhvaćena sva naselja u općini - naglasila je voditeljica projekta.

Na konferenciji je također prikazan kraći film o projektu kojega je priredio tim udruge DUGA.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive