Nedjelju rezervirajte za kajakaški spektakl u Belišću

U nedjelju, 08. svibnja, Kajak klub Belišće domaćin je 1. utrke Kupa Republike Hrvatske i 51. Majskog turnira gradova 2022.

Središte kajakaškog sporta u Hrvatskoj u nedjelju će biti upravo Belišće u kojem se očekuje više od 200 sportaša iz deset hrvatskih klubova. Iz Kajak kluba Belišće sudjelovat će 25 kajakaša, kajakašica i kanuista. Čekaju nas utrke od najmlađih uzrasta iz škole kajaka, pa do onih najiskusnijih.

Na radost mnogih veslača ove godine veslat će se na Dravi ispred Kajak kluba Belišće, a natjecanja će početi u 11 sati. Naravno,u sklopu Majskog turnira gradova održat će se i memorijalna utrka „ Matija Ljubek" u kanuu jednokleku na 500 metara, za koju su predviđene i posebna priznanja.

- Pozivamo sve ljubitelje veslanja i simpatizere da nam se pridruže na desnoj obali rijeke Drave (ispod mosta) te time daju podršku svim kajakašicama, kajakašima, kanuisticama i kanuistima. Svojim navijanjem i pljeskom ispratite svaku utrku te tako dajte  do znanja natjecateljima da se mukotrpni treninzi i bezbrojni preveslani kilometri isplate i prepoznaju u široj zajednici, poručuje Roberta Arsenić, nova predsjednica Kajak kluba Belišće.

 

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive