14 godina biciklističkog kluba

Biciklistički klub Maraton-team iz Donjeg Miholjca jedan je od najtrofejnijih klubova u gradu. Dugogodišnji kontinuirani rad pogotovo s juniorskim kategorijama donosi vrlo dobre rezultate tako da je klub vrlo dobro pozicioniran u Slavonsko-brdskoj biciklističkoj ligi, a prije nekoliko dana jedan od mlađih vozača, Luka Mikić zauzeo je u vrlo jakoj međunarodnoj konkurenciji izvrsno deseto mjesto na Nacionalnom prvenstvu Hrvatske održanom u Istri.

- Slavonska brdsko biciklistička liga rang je natjecanja u kojemu sudjeluju vrhunski vozači iz Hrvatske i susjednih zemalja i trenutačno prvo mjesto potvrđuje renome donjomiholjačih biciklista - rekao je Siniša Crnčan predsjednik Biciklističkog kluba Maraton-team.

Klub djeluje punih četrnaest godina i do sada je uz iskusne vozače okupio veliki broj mladih i vrlo perspektivnih biciklista.

Predsjednik kluba smatra da se u biciklizam kao važnu sportsku, ali i rekreativno - turističku granu premalo ulaže sa razine države, a naročito na razini lokalnih samouprava. Pogotovo je loše stanje u Donjem Miholjcu i susjednim općinama koje u tom pogledu imaju veliki, ali neiskorišteni potencijal.

Predsjednik kluba se nada da će i nakon dvije trke koje predstoje u Našicama i Požegi Maraton-team zadržati vodeće mjesto u ligi i da će privući još više mladih vozača pogotovo u kategoriji U-13.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive