Projektni dan Srednje škole Donji Miholjac

Projektni dan Srednje škole Donji Miholjac

Srednja škola Donji Miholjac održala je projektni dan u kojemu je predstavila svoje programe, ali i svoje rezultate na natjecanjima kao i proizvode školske zadruge i inovativne proizvode školskih sekcija i programa.

- Jedna od najvažnijih zadaća škole je pripremiti učenike za budući svijet poduzetništva te ih poticati na razvijanje novih i kreativnih ideja - rekao je ravnatelj Nenad Perić.

Dio tih kreacija mogao se vidjeti i kroz pripremu ukrajinskih narodnih jela koje je su na svom štandu ponudili učenici iz smjera turizam i ugostiteljstvo.

Također, ovo je bila prilika da se sa srednjoškolskim programima upoznaju učenici završnih razreda osnovnih škola kako bi se motivirali za upis u donjomiholjačku srednju školu gdje će se nastava i sve ostale aktivnosti od nove školske godine odvijati u novim, najsuvremenijim prostorima u Hrvatskoj.

Osim ravnatelja i nastavnika osmašima su prednosti škole preporučili i sami učenici koji su na nekoliko štandova izložili svoje proizvode i kreacije.

Učenici uglavnom smatraju kako su obrazovanjem u Srednjoj školi u Donjem Miholjcu stekli i više nego dovoljno znanja s kojim mogu samostalno raditi, ili nastaviti daljnje školovanje.

Učenici se u Srednjoj školi Donji Miholjac mogu obrazovati u sektorima poljoprivrede, strojarstva, ekonomije, turizma i ugostiteljstva te u općoj gimnaziji - ukupno u petnaest različitih zanimanja. Škola je i ambasador Europskog parlamenta – EPAS – gdje se radi na podizanju razine svijesti o europskoj parlamentarnoj demokraciji, ulozi Europskog parlamenta i europskim vrijednostima. Također, sudjeluje u programu ERASMUS te drugim europskim projektima.

Srednja škola Donji Miholjac je obrazovna ustanova s tradicijom dugom 132 godine u koju će se slijedeće školske godine upisati stotinjak novih učenika.

 

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije