Preventivna akcija policije “Za sigurnu vožnju”

Na inicijativu Ureda načelnika Policijske uprave Osječko baranjske i Policijske postaje Donji Miholjac, a u suradnji s gradom Donjim Miholjcem i Turističkom zajednicom danas je na Trgu Ante Starčevića održana preventivna akcija „Za sigurnu vožnju”.

- Cilj akcije je upozoriti na poštovanje prometnih propisa i sigurnosti svih sudionika u prometu, a osobito u nadolazećoj sezoni vožnje biciklima i motociklima - rekla je policijska službenica za prevenciju ureda načelnika PU Osječko baranjske Eleonora Matić.

Ona je posebno istaknula veliki problem vozača koji upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola, a među njima su i vozači miticikala te sve više i biciklista.

U programu je sudjelovalo i policijsko udruženje „IPA Osijek” koje je predstavilo svoj projekt „Trijezni vozač”. Uz preventivne akcije u prometu IPA kao međunarodna asocijacija djeluje i u humanitarnom smislu. U akciji je sudjelovao i Biciklistički klub „Maraton team” iz Donjeg Miholjca i Moto klub „Rimljani” iz Viljeva čiji su članovi zajedno s djelatnicima Policijske postaje dijelili promotivno - edukativne materijale te upozoravali na poštivanje propisa vezanih za sigurnost u cestovnom prometu.

Predsjednik Moto kluba „Rimljani” Ivica Šoš uz apel svim sudionicima u prometu, pogotovo na početku sezone voženje motocikala i bicikala najavio je i moto susrete koji će biti održani u Viljevu idućeg mjeseca.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive