Priznanja i nagrade najboljim učenicima

Priznanja i nagrade najboljim učenicima

Povodom obilježavanja Dana Osnovne škole "August Harambašić" Donji Miholjac u Nastavno-sportskoj dvorani održana je svečanost dodjele priznanja najuspješnijim učenicima i učiteljima u ovoj školskoj godini.

Pravo sudjelovanja na županijskim natjecanjima izborilo je šezdeset učenika donjomiholjačke osnovne škole, a s njima je radilo 14 učitelja mentora. Učenici su se plasirali na županijska natjecanja iz njemačkog jezika, matematike, hrvatskoga jezika, likovne kulture te u futsalu i graničaru, a također su sudjelovali i na smotri klavirista i gitarista. Svima njima su dodijeljena priznanja za sudjelovanje na županijskim natjecanjima. Korak dalje otišli su učenici i njihovi mentori na natjecanju iz povijesti, na smotri LIDRANO, u stolnom tenisu i krosu te su im dodijeljene nagrade za uspješno predstavljanje škole, grada Donjeg Miholjca i Osječko-baranjske županije na županijskim i državnim natjecanjima. Učenice Hana Čmelak, Hana Miličić, Julija Schweigert i Laura Vidaković uz učiteljicu Valeriju Čmelak i vanjskog suradnika Alena Vuzema osvojili su prvo mjesto na Županijskom natjecanju u stolnom tenisu te sudjelovali na Državnom natjecanju u Poreču. Učenik Ivan Galović osvojio je prvo mjesto, a Sara Dubrović drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz povijesti. Njihova mentorica bila je učiteljica Jelena Šarčević. Učenica Laura Bogatić predložena je za Državnu smotru LIDRANO, a njezina mentorica bila je učiteljica Vesna Aladić. Učenici Jakov Horvat, Izak Ježić, Matej Miličić i Lovro Tadić osvojili su treće mjesto na Županijskom natjecanju u krosu, a njihov je mentor bio učitelj Mladen Loina. Odlukom Učiteljskog vijeća najuspješniji učenik Osnovne škole "August Harambašić" Donji Miholjac u proteklih osam godina bio je učenik osmog razreda Petar Galović te mu je uručena nagrada.

- Ovo je prigoda da svima vama, ovako javno, zahvalim na svemu što činite za našu školu, za naš grad i za našu županiju. Želim vam zahvaliti na vremenu koje uzimate od sebe kako bismo zajednički trud, napor i zalaganje utkali u odgojno-obrazovne rezultate i uspjehe - rekao je između ostalog ravnatelj Škole Vedran Aladić.

U glazbenom dijelu svečanosti nastupili su tamburaški orkestar te veliki i mali pjevački zbor Škole uz voditelje Darka Nikolića, Ivanu Šerić Miličić, Valeriju Čmelak i Silviju Ježić-Knežević.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije