Uspjesi donjomiholjačkih srednjoškolaca

Uspjesi donjomiholjačkih srednjoškolaca

- Na izmaku još jedne izrazito teške školske godine vidljivi su izvanredni rezultati i postignuća učenika i nastavnika Srednje škole Donji Miholjac kakve ne broje niti jedna škola u okruženju. Rezultati na brojnim natjecanjima - županijske, državne i međunarodne razine objektivno su mjerilo kvalitete, a subjektivne rezultate s ponosom gledamo svakim danom u mladim ljudima koje pomažemo oblikovati - ističe ravnatelj škole prof. Nenad Perić.

Učenica 2. razreda opće gimnazije  Gita Bogdanović sa mentoricom nastavnicom Gorankom Lengyel Komušanac osvojila je 2. mjesto na županijskom Natjecanju iz Engleskoga jezika.

Učenica 4. razreda opće gimnazije Stella Tomac sa mentoricom nastavnicom Kristinom Kaučić osvojila je 2. mjesto na županijskom natjecanju i 18. mjesto na državnom Natjecanju iz Engleskoga jezika.

Učenica 3. razreda opće gimnazije Lucija Knežević sa mentoricom nastavnicom Ljubicom Brusač osvojila je 1.mjesto na županijskom Natjecanju iz Matematike.

Učenica 4. razreda opće gimnazije Lea Adlešić s mentorom nastavnikom Marijanom Tadićem osvojila je 3. mjesto na županijskom Natjecanju iz Matematike.

Učenica 4. razreda opće gimnazije Stella Tomac sa mentorom nastavnikom Marijanom Tadićem osovjila je 1. mjesto na županijskom Natjecanju iz Matematike i plasman na državno Natjecanje.

enica Stella Tomac sa mentorom nastavnikom Tomislavom Dolančićem osvojila je 2. mjesto na županijskom Natjecanju iz Geografije.

Učenik 3. razreda opće gimnazije Mislav Knežević smentorom nastavnikom Zvonimirom Falamićem osvojio je 1. mjesto na županijskom Natjecanju iz Povijesti.

Učenica 1. razreda opće gimnazije Tena Aladić sa mentoricom nastavnicom Marijanom Molnar osvojila je 2. mjesto na županijskom Natjecanju i 7. mjesto na državnom Natjecanju iz Hrvatskog jezika.

Učenice Ema Čmelak, Nitja Rogić, Olja Cecelji  i Una Tintor sa mentorom nastavnikom Dinkom Puljićem ekipno su osvojile 1. mjesto na županijskom Natjecanju i plasman na državno Natjecanje u stolnom tenisu.

Izborna nastava biologije 3. razreda opće gimnazije i učenica Rebecca Mitrović sa mentoricom nastavnicom Tonkom Šapinom osvojila je 1. mjesto na državnom Natjecanju učeničkih zadruga u kategoriji istraživački rad.

Učenici 4. razreda agrotehničara Fabian Josić, Vid Novak, Ivan Rajninger,  Lea Zetaić, učenici 3. razreda strojarskih računalnih tehničara Fran Falamić i Dora Jantoš, te učenici 2. razreda agrotehničara Luka Boro, Florijan Horvat i Dora Sigurnjak, sa mentoricama pedagoginjom Mirtom Grozdanić Falamić i nastavnicom Kornelijom Sabolek osvojili su 1. mjesto na državnom natjecanju učeničkih zadruga u kategoriji društvenog poduzeća u sklopu projekta SCoopConSS te 2. mjesto na međunarodnom natjecanju. Primio ih je predsjednik RH Zoran Milanović (na slici).

Učenici Luka Ferčak i Leo Lešnjaković sa mentorom nastavnikom Zdravkom Ovžetskim na međunarodnom natjecanju INVENTUM.osvojili su zlatnu medalju za poluautomatsku sadilicu za sadnju presadnica iz spremnika.

Učenik 1. razreda automehaničara Matija Knežević samentorom nastavnikom Zdravkom Ovžetskim na međunarodnom natjecanju INVENTUM osvojio je brončanu medalju za nosač za brzomontažnu čeku.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije