Projekti i radovi u općini Viljevo

Na poziv Tomislava Mađarića, predsjednika Općinskog vijeća Viljeva održana je deseta sjednica vijeća na kojoj je načelnik Dominik Knežević izvjestio vijećnike o aktualnim investicijama i radovima na području općine Viljevo.

Izgradnja ceste u Bockovcu, koju izvodi tvrtka Karašica-Vučica u dužini od 600 metara za desetak bi dana trebala biti gotova. Preko romske nacionalne manjine Općina se javila na natječaj za završetak doma u Kapelni - ovojnice doma i uređenje okoliša oko doma. Također, javili su se i na natječaj Projekta "Slavonija, Baranja i Srijem" u okviru kojega je projekt Izgradnja cesta preko kojega nastoje osigurati sredstva za dovršetak nedovršenog izlaza ceste u ulici Vladimira Nazora na državnu cestu D34. Za veliki projekt Općine Viljevo - Solarnu elektranu Krnjak dobivena je lokacijska dozvola i predstoji potpisivanje ugovora o prepuštanju investicije Hrvatskoj elektroprivredi. Radovi bi trebali započeti krajem ove, odnosno početkom iduće godine, s time da će Općina Viljevo uložena sredstva za dobivanje lokacijske dozvole u iznosu 350 tisuća kuna dobiti nazad. Uz to će se svake godine od elektrane u proračun slijevati od 150 do 200 tisuća kuna od raznih naknada vezanih za proizvodnju električne energije.

Na sjednici su imenovani predsjednik i članovi Etičkog odbora u kojem su predsjednik Mario Micek i članovi Tomislav Okrugić i Zlatko Kolar. Vijećnici su prihvatili i rješenje o imenovanju predsjednika i članova Vijeća časti. Za predsjednika je imenovan Mirko Klopotan, a za članove Karlo Marijančević, Stjepan Kopić, Spomenka Stojčević i Slaven Ivanović.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive