Na juniorskom svjetskom prvenstvu castingaša u Budimpešti

U Mađarskoj, u Budimpešti završeno je natjecanje na Juniorskom svjetskom prvenstvu u castingu. Hrvatska je imala svoje predstavnike i to u ekipnoj konkurenciji juniorki i pojedinačnog predstavnika kod juniora.

Ivan Kinjerovac, član RŠU "Udica" odmjerio je snage sa najboljim castingašima svijeta, a posebice vrhunskih natjecatelja iz Češke, Poljske, Slovačke i Njemačke iza kojih stoje cijeli timovi. Osvojio je 22. mjesto. S obzirom na to da trenira godinu dana, ovo je za njega veliko iskustvo i poticaj za daljnji rad.
Mia Sudarić i Ena Guba, također članice RŠU "Udica" zauzele su 4. mjesto ekipno iza jakih ekipa Češke, Poljske i Njemačke. Ena je deveta pojedinačno, a Mia deseta.
 
Reprezentaciju je vodio kapetan Željko Macanić - voditelj casting lige HŠRS-a i Marko Popović iz Čabra kao trener koji je umnogome pridonio reprezentaciji u novim saznanjima i tehnikama ovog lijepog športa.
- Važno je da smo bili i vidjeli, gdje smo i koliko toga još treba učiniti na daljnjem razvoju castinga. Svjetsko prvenstvo završeno je sinoć svečanim balom i podjelom pehara i medalja najboljim pojedincima i reprezentacijama - rekao nam je Željko Macanić.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive