Polazak učenika u prvi razred osnovne škole

Ukupno 123 nova učenika po prvi put će 5.rujna sjesti u školske klupe u školama na području grada i susjednih općina.

U Osnovnoj školi "August Harambašić" Donji Miholjac u prvi razred će krenuti 58 učenika, 54 u matičnoj školi i četiri učenika u Područnoj školi u Rakitovici.

U Osnovnu školu "Hrvatski sokol" Podravski Podgajci od ponedjeljka u školu ide 18 novih učenika, 13 u matičnu školu i pet u Područnu školu u Črnkovcima.

Osnovna škola Ante Starčevića Viljevo ove je godine upisala 15 učenika u prvi razred. Od toga u matičnu školu 7, u Područnu školu Krčenik 2, u Područnu školu Podravska Moslavina 5 učenika i u Područnu školu Kapelna jednog učenika. Područna škola u Ivanovu ove godine ostala je bez prvašića.

U Osnovnu školu "Matija Gubec" Magadenovac upisano je 20 učenika, a u Područnu školu u Marijancima 12 učenika. Od toga su u matičnu školu u Magadenovcu upisana 4 učenika, u područne odjele Beničance i Čamagajevce po 2 učenika, Golince 4, Kućance 1, Laciće 4, u Miholjački Poreč 3 učenika, u Marijance 7, a u Radikovce 5 učenika.

- Prvi puta nakon pedeset godina od utemeljenja škole u matičnu školu upisan je jedan odjel učenika razredne nastave – kombinirani razred učenika prvog i trećeg razreda - rekao je ravnatelj Osnovne škole "Matija Gubec" Magadenovac Branko Belcar.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive