Kasni isporuka opreme za novu školu

Kasni isporuka opreme za novu školu

U ponedjeljak, 5. rujna je prvi dan nastave u novoj školskoj godini. Raspored sati za taj dan možete pronaći u nastavku vijesti.

Svi prvi razredi imati će prva dva sata sat razrednika, a ostali razredi sat razrednika imaju prvi sat, a drugi sat predmet koji im predaje razrednik/ca. Prvi tjedan nastave u jutarnju (A) smjenu od 7:00 sati idu učenici opće gimnazije, agrotehničara i strojarsko računalnih tehničara, a u poslijepodnevnu (B) smjenu od 13:05 sati učenici turističko hotelijerskih komercijalista, komercijalista, prodavača, cvjećara, poljoprivrednih tehničara, CNC operatera, automehaničara, strojobravara i tokara. U drugom tjednu nastave razredi mijenjaju smjene i tako svaki tjedan.

- Dok se ne završi opremanje nove zgrade nastavu ćemo započeti na privremenim lokacijama u zgradi INE (OG.AGRO,THK,KOM,PROD,CV,PG) i zgradi Borova (SRT,CNC,AM,SB,TOK) s time da će prvog dana nastave 1.CNC razred doći na prvi sat u zgradu INE, a nakon 3. sata će u pratnji otići u Borovo - poručuju iz Srednje škole Donji Miholjac.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije