Hvala na dočeku!

Hvala na dočeku!

- Ovo je predivan osjećaj, nešto neopisivo, neka slavlje počne danas i nastavi se u svim gradovima - rekao je srebrni hrvatski reprezentativac DOMAGOJ VIDA na svečanom dočeku u Donjem Miholjcu. 

- Veliko hvala svim navijačima, ne samo u Zagrebu i Donjem Miholjcu, mislim da je ludnica diljem Hrvatske. Najveća je pobjeda što smo ujedinili narod i ne znam kada će se to ponoviti - izjavio je Vida za medije.

Odjeven u slavonsku narodnu nošnju, sa srebrnom medaljom oko vrata, Vida je u kočiji s konjima, kroz Vukovarsku ulicu, duž koje su ga pozdravljali oduševljeni građani, stigao do središta grada, gdje mu je u parku, ispred dvorca priređen svečani doček uz tamburaše i vola na ražnju.

- Hvala svima na dočeku. Lakše mi je bilo igrati finale, nego stati ovdje pred vas - rekao je vidno uzbuđen miljenik miholjčana. Sugrađanima je prenio pozdrave suigrača i stručnoga stožera te im je u njihovo ime zahvalio na potpori tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. - Bez vas ne bi bilo ovoga, uživajte u ovome trenutku i nadam se da ste svi sretni i ponosni na nas - poručio je navijačima.

Domagoju Vidi čestitao je i donjomiholjačlki gradonačelnik GORAN ALADIĆ:

- Majstore, kapa do poda. Jedna riječ bi bila to - neopisivo!

Velikim pljeskom miholjčani, ali i brojni gosti, navijači s područja cijele županije pozdravili su i Domagojeva sina Davida i suprugu Ivanu, koji su se pridružili na pozornici, a tamburaši su odsvirali "Vidin bećarac", posebno pripremljen za ovu prigodu. 

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije