Odvodnja je najveća investicija u Podravskoj Moslavini

Višednevnim i raznovrsnim programom Općina Podravska Moslavina ove godine obilježava Dan Općine. Središnji dio proslave bio je danas (9. rujna 2022. godine).

Održana je svečana sjednica Općinskog vijeća, kojom je predsjedao Slavko Kupanovac. Uz vijećnike i čelnike Općine, sjednici su nazočili zamjenik župana Josip Miletić i drugi uzvanici. Izvješće o radu i aktivnostima Općine Podravska Moslavina podnio je načelnik Dominik Cerić.

- U proteklom razdoblju završili smo projekt „Zaželi“ u kojem je bilo zaposleno 16 osoba, a nadamo se i njegovu nastavku u budućnosti. Također, zahvaljujući projektu „Zajedno za starije u Podravskoj Moslavini“ uspjeli smo zaposliti pet osoba te kupiti kombi vozilo kojim svakodnevno pomažemo u prijevozu starijima i nemoćnima. Jedna od najvećih investicija koja je pred nama je odvodnja u naselju Podravska Moslavina koja je na oko 70% dovršenosti, a vrijedna je 14 milijuna kuna. Radimo i na niz važnih infrastrukturnih projekata u suradnji s resornim ministarstvima i tvrtkama, a sve na korist naših sugrađana - kazao je Dominik Cerić, načelnik Općine Podravska Moslavina.

Dodao je kako Općina nizom mjera pomaže učenicima, studentima i mladim obiteljima u kupnji prvih nekretnina, a izvrsnu suradnju imaju i s Osječko-baranjskom županijom.

- Općina Podravska Moslavina jedna je od manjih na području naše županije, ali je izuzetno uspješna u provođenju različitih projekata. Čestitam načelniku na svemu što su do sada učinili, posebno na otvaranju dječjeg vrtića koji je s radom započeo u veljači ove godine. Upravo takvi projekti i takve mjere su glavni preduvjeti daljnjeg razvoja i napretka svake sredine – poručio je zamjenik župana Josip Miletić.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive