U nedjelju se vozi biciklistička XC utrka Stara Drava

U nedjelju se vozi biciklistička XC utrka Stara Drava

Na izletištu Stara Drava, točnije kod Stare Karaule, u nedjelju 25. rujna, održati će se 14. po redu XC biciklistička utrka, koju organizira Biciklistički klub Maraton team iz Donjeg Miholjca.

Na utrci se očekuju vozači iz kontinentalne Hrvatske, te vozači iz susjedne Republike Mađarske.

70-tak vozača u više kategorija, voziti će šumskim dijelom, između nasipa i rijeke Drave, po vrlo krivudavoj i tehnički zanimljivoj stazi, koju i sami gledatelji mogu proći za vrijeme same utrke, te uživati u vještinama ovih vrsnih MTB vozača-rekao je Siniša Crnčan predsjednik BK Maraton team-a.

Novina od prošle godine je sudjelovanje najmlađih vozača u dobi od 11, 12 i 13 godina koji će se natjecati u zasebnoj kategoriji U-13, koja počinje u 10.00 sati na posebno uređenoj i primjerenoj stazi za njihov uzrast. Prijave za U-13 kategoriju, mogu se izvršiti putem maila; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na dan utrke od 8.30 do 9.30 sati na prijavama na izletištu Stara Drava. Sva djeca spomenutog uzrasta po završetku utrke dobiti će prigodnu majicu Kluba-BK Maraton team-a.

Glavna utrka počinje u 11.30 sati, za sve ostale kategorije i trajati će do 12.45, kada se na cilju očekuju najbolji vozači po kategorijama u Slavonskoj brdsko-biciklističkoj ligi. 

Proglašenje pobjednika je u 14.00 sati, a odličja najboljima dodijeliti će gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić.

Recimo da su utrku uz Grad Donji Miholjac i TZ Donji Miholjac, pomogli dugogodišnji sponzori kluba; Europlast, Auto-škola Topolovec, CLASS-Jerković, Termia, te Organica Vita.

 

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije