Topli obroci i učenicima u Rakitovici

Topli obroci i učenicima u Rakitovici

Prije malo više od dva tjedna započela je nova školska godina te je u Osnovnoj školi „August Harambašić“ u Donjem Miholjcu nakon gotovo tromjesečnog učeničkog odmora ponovno živo i veselo.
- Nadam se da će sve školske i sportske aktivnosti ići normalnim i uobičajenim tijekom i da više neće biti potrebe za nekim značajnijim promjenama organizacije rada kao što je to bilo u protekle dvije godine - rekao je ravnatelj Vedran Aladić. Kako zbog online komunikacije na svim razinama većina roditelja nije imala prigodu doći u školu i vidjeti sve novine i završene projekte koje je škola u tom vremenu napravila, planiraju organizirati "Večer otvorenih vrata".
- Roditeljima ćemo u kratkim crtama prezentirati sva ulaganja i aktivnosti odrađene u protekle dvije godine te ćemo im omogućiti da barem nakratko osjete dio onoga gdje njihova djeca borave svaki 
dan-rekao je Aladić.Tom će prigodom roditelji moći vidjeti novouređeni školski atrij, digitalni info pult, obići učionice, prostor nastavno-sportske dvorane, školske kuhinje i blagovaonice te novouređeni prostor glazbene škole.

Donjomiholjačka osnovna škola prošla je na jednom natječaju INE te će dobivena financijska sredstva uložiti u uređenje prostora Područne škole u Rakitovici gdje će napraviti manji sportsko-edukativno rekreacijski prostor za 28 učenika (na slici).

Treba istaknuti kako od početka nove školske godine i učenici u Rakitovici dobivaju tople školske obroke koji im se distribuiraju iz matične škole Donji Miholjac.
- Mališani u Rakitovici imaju identičan jelovnik kao i učenici u Donjem Miholjcu i zbog toga smo posebno ponosni i sretni. Suhi obroci su prošlost i sada svi učenici imaju kuhane obroke - naglasio je Vedran Aladić.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije