Humanitarni koncert za Leonu Culek u Črnkovcima

Humanitarni koncert za Leonu Culek u Črnkovcima

Ovim putem Vam upućujemo apel za pomoć našoj i vašoj djevojčici Leoni Culek iz Cerića, kojoj je potrebno osigurati financijska sredstva kako bi mogla otići u Tursku na operaciju skolioze kralježnice. Operacija je neophodno potrebna, jer bi Leoni omogućila rast i razvoj te zaštitu zdravlja kakvu svako od nas zaslužuje. Ovako ide njezina priča....

Pozdrav svima...

Ja sam Leona Culek i ovo je moja priča.

Nakon dugo isčekivanja 16.10.2010. stigla sam JA. S pet mjeseci otkrivaju mi da imam oba kuka isćašena. Liječim se gipsanjima i aparatima u Klaićevoj bolnici u Zagrebu, ali bez uspjeha.

Na kraju, sa 2 godine odlazimo u Lovran, gdje mi prof. Tudor operira oba kuka. Navedenog liječnika i osoblje, te ljude koji su se tamo našli možemo samo pohvaliti i poželjeti svakom roditelju koji se nađe u sličnoj situaciji.

Nažalost, saznajemo da tu moja borba u biti tek počinje. Sa šest godina otkrivaju mi blažu skolijozu kralježnice. Ona progresivno napada moju kralježnicu, onemogućuje mi normalan rast i razvoj. Liječimo se na Šalati u Zagrebu, ali nakon dugogodišnjeg liječenja i pokušaja da mi se pomogne, bolest i dalje vrlo brzo napreduje te sada iskrivljenost kralježnice iznosi preko 100%. U tom trenutku dolazimo pred zid i jedino rješenje nam je liječnje van granica Hrvatske.

Nakon samostalnog angažmana i bezbroj sati provedenih u potrazi za rješenjem, dolazimo do Klinike ACIBADEM u Istanbulu u Turskoj kod doktora Ahmeta Alanaya. Tu napokon pronalazimo rješenje koje bi dugoročno riješilo moj zdravstveni problem i osiguralo mi kvalitemiji život. Na prvi pregled u Tursku odlazimo 22.08.2022., gdje nam doktor objašnjava ozbiljnost moga zdravstvenog stanja, te nam savjetuje operaciju u što kraćem roku, s obzirom da mi je iskrivljenost kralježnice počela ometati najosnovnije funkcije kao što su kretanje, disanje, rad srca, ili bilo kojih drugih aktivnosti koje su sasvim normalne za dijete mojih godina.

Operacija bi bila visoko rizična, te bi sama priprema trajala 4-6 tjedana uz Halo-trakciju, nakon koje bi uslijedila sama operacija. Mama bi u tom vremenu bila samnom, te bi se sve odvijalo u Istanbulu u navedenoj klinici. Troškovi svega navedenog bi dosezali i do prevelikih 70.000 eura, koliko smo za sada upoznati.

Moji roditelji daju sve od sebe, ali ovi veliki iznosi dovode nas do toga da vas moramo zamoliti da nam pomognete ostvariti da moj put ima lakše korake.

- Mi kao roditelji, svjesni smo trenutne situacije u zemlji i velikih nedostataka s kojima se svi zajedno susrećemo, ali Vas molimo da imate otvoreno srce i otvorene ruke kako bismo mogli omogućiti našoj maloj hrabrici što kvalitetniju budućnost.

Unaprijed smo Vam zahvalni za svaku donaciju, bez obzira na njezinu veličinu.

Leonini roditelji

Dalibor i Željka Culek

Iskažimo se još jednom da smo u ovakvim situacijama zajedno i pomozimo ovom predivnom djetetu da nastavi koračati svojim putem.

Podaci za uplatu:

HRABRI KORACI LEONE IBAN: HR4523400093236201398

Tekući račun u stranoj valuti IBAN: HR4823400093113732636

Žiro-račun u kunama Vlasnik: Leona Culek Privredna banka Zagreb (PBZ)  

Izvođači: 

Cecilija

Vlatka Kopić Tena

TS Džentlmeni

TS  Čuvari noći

Treća smjena

Alkotest
Bend Trip Kirby

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije