Uspjeh vozača Motocross kluba Speed iz Donjeg Miholjca

Uspjeh vozača Motocross kluba Speed iz Donjeg Miholjca

Završeno je prvenstvo Hrvatske kao i ovogodišnja sezona Slavonske Motocross lige. Vozači Morocross kluba Speed iz Donjeg Miholjca postigli su izvrsne rezultate. Riječ je o vozačima s velikim iskustvom koji imaju iza sebe nastupe na brojnim natjecanjima, gdje je konkurencija bila izuzetno jaka.

Ove sezone na državnom prvenstvu na šest, od ukupno osam održanih utrka vozili su Filip Đurković i Stjepan Franjković koji su u ukupnom poretku zauzeli 15., odnosno 25. mjesto.

U Slavonskoj motocross ligi je apsolutna dominacija donjomiholjačkih vozača koji su zauzeli prva tri mjesta. U ovom rangu natjecanja uz Đurkovića i Franjkovića u klasi od 450 kubika vozio je Darko Puljić koji je uvjerljivo osvojio prvo mjesto.

Prema riječima Filipa Đurkovića gradu Donjem Miholjcu moto cross staza treba budući da popularnost ovog sporta raste, a naš grad u tome ima i tradiciju. Uz to u realizaciji toga projekta može se očekivati i pomoć respektabilnih motocross timova iz Madžarske i Slovenije s kojima su članovi kluba u stalnom kontaktu.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije