Izložba malih životinja

Izložba malih životinja

Oko 120 eksponata vrlo dobre kvalitete sa nekoliko vrhunskih šampionskih grla, uglavnom različitih pasmina golubova bio bi rezime 23. Međugradske izložbe malih životinja u Donjem Miholjcu, koju je organizirala udruga uzgajivača Slavonija.

Prema riječima člana uprave udruge Miroslava Černoge osnovni cilj je i bio pokazati ovogodišnji domaći uzgoj u čemu se u potpunosti i uspjelo. Donjomiholjački uzgajivači pogotovo su se iskazali s golubovima pasmine King po čijem su uzgoju poznati u hrvatskim, ali i u europskim krugovima uzgajatelja.

U udruzi su bili zadovoljni kako izloženim primjercima tako i posjetom, a posljednjeg dana izložbe, u nedjelju bila je organizirana i vanjska prodaja na kojoj su se uz golubove mogle vidjeti i kupiti i različite pasmine grlica, prepelica, kokoši, kunića i papiga od uzgajivača koji su došli iz cijele Slavonije.

Izložbu su financijski i materijalno pomogli grad Donji Miholjac, općine Marijanci, Magadenovac, Podravska Moslavina i Viljevo, Veterinarska stanica Mihael, tvrtke King i Kanaaan, dok su promotivno i medijski izložbu popratili tiskara Drowing i Radio Donji Miholjac.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije