20 godina Miholjačkog poduzetničkog centra - LRA

20 godina Miholjačkog poduzetničkog centra - LRA

MPC - lokalna razvojna agencija u proteklih 20 godina uspjela je na širem donjomiholjačkom području privući više od 100 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz fondova EU i državnog proračuna za brojne projekte. 

Koliki značaj i ulogu u poticanju ruralnog razvoja i poboljšanju životnih uvjeta lokalne zajednice i krajnjih korisnika privlačenjem sredstava i izradom projekata ima uspješan stručni tim MPC-a, koji predvodi direktorica Anela Šovagović - najbolje govore sljedeće brojke:

Više od 200 poslovnih planova i investicijskih projekata izrađeno je za poduzetnike te isto toliko provedenih javnih i jednostavnih nabava, uz više od 500 prijavljenih različitih projekata za Grad Donji Miholjac i susjedne četiri općine, poduzetnike i ustanove financiranih EU i nacionalnim sredstvima…

Među posljednjim projektima je europskim sredstvima izgrađena komunalna infrastruktura u Industrijskoj zoni Janjevci u vrijednosti 15 milijuna kuna i završen projekt “Zaželi” u vrijednosti od gotovo 6 milijuna kuna, kojim je bilo zaposleno 40 žena. Financiran je izobrazno-informativni projekt za pravilno prikupljanje, razvrstavanje i gospodarenje otpadom, izgrađen je tehnološki park u Industrijskoj zoni Janjevci i završeni brojni drugi projekti.

U ponedjeljak, 19. prosinca, (na isti datum prije točno 20 godina MPC je upisan u Trgovački registar s osnivačima Grad Donji Miholjac 40 posto te Osječko-baranjska županija i općina Magadenovac po 30 posto) - lokalna razvojna agencija obilježit će 20. rođendan. Tim povodom u sjedištu MPC-a, na Trgu A.Starčevića 1, od 9:00 do 12:00 sati dan je otvorenih vrata.

- Pozivamo sve zainteresirane građane, poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike da nas posjete, kako bi se informirali o nadolazećim natječajima i mogućnostima financiranja svojih projekata te da se upoznaju s radom MPC-a - poručuje direktorica Anela Šovagović.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije