Plasman na državno natjecanje u stolnom tenisu

Plasman na državno natjecanje u stolnom tenisu

U donjomiholjačkoj Nastavno-sportskoj dvorani održano je Županijsko natjecanje u stolnom tenisu za dječake i djevojčice osnovnih škola na kojem su sudjelovale najbolje sportske osnovnoškolske ekipe Osječko-baranjske županije. 

Ženska stolnoteniska reprezentacija Osnovne škole "August Harambašić" Donji Miholjac postigla je još jedan u nizu izvrsnih sportskih rezultata osvojivši na natjecanju prvo mjesto bez izgubljenog seta.

Nakon što su osvojile uvjerljivo prvo mjesto u skupini pobijedivši ekipe Osnovne škole Tina Ujevića Osijek i Osnovne škole "Mladost" Osijek rezultatom 3:0, u finalu su se sastale s vršnjakinjama iz Našica te također uvjerljivo pobijedile rezultatom 3:0.
 
Za ekipu Osnovne škole "August Harambašić" Donji Miholjac nastupile su učenice Hana Čmelak, Hana Miličić, Julija Schweigert, Laura Vidaković i Tamara Grobotek uz vodstvo vanjskog suradnika Alena Vuzema.
 
Nakon izborenog prvog mjesta u Županiji, učenice donjomiholjačke osnovne škole predstavljat će svoju školu, Grad Donji Miholjac i Osječko-baranjsku županiju na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava koje će se održati sljedeće godine u Poreču.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije