Brončani Domagoj Vida stigao u Donji Miholjac

Brončani Domagoj Vida stigao u Donji Miholjac

U velikoj dvorani dvorca u Donjem Miholjcu danas je održan doček našeg brončanog reprezentativca Domagoja Vide. U ispunjenoj dvorani najviše je bilo djece kojima je Domagoj veliki nogometni idol, ali i starijih ljubitelja sporta koji su došli pozdraviti velikog sportaša, koji nikada nije zaboravio grad iz kojeg je potekao.

Program je, kako to i priliči širokoj slavonskoj i bećarskoj duši Domagoja Vide, započeo pjesmom.

O tome koliko naš proslavljeni nogometaš znači našem gradu i koliko ga promovira u Hrvatskoj i svijetu i u turističkom smislu govorila je direktorica Turističke zajednice Melia Vidaković.

- Ovaj uspjeh nećemo nikada zaboraviti - rekao je gradonačelnik Goran Aladić istaknuvši kako je Vida ponos Donjeg Miholjca.

- Sretan sam što sam se vratio i što zajedno sa ovom medaljom možemo zajedno uživati u ozračju Božića, rekao je reprezentativni miholjački nogometaš. Vida je istaknuo veliko zajedništvo hrvatske nogometne vrste i pogotovo utakmicu protiv Brazila u kojoj je reprezentacija pokazala karakter i vjeru u sebe.

Okupljenoj djeci je poručio da marljivo rade i da slušaju trenere.

- Nadam se da će im i naš nastup za reprezentaciju biti velika motivacija te poželio da neki od njih, također u budućnosti obuku hrvatski reprezentativni dres.

Vida se nakon dočeka i novinarskih pitanja posvetio druženju s djecom kojima je podijelio autograme i potpisivao dresove.


 

 

 

 

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije