Dušan Poljak i Mislav Aladić pobjednici Božićnog turnira u kuglanju

Dušan Poljak i Mislav Aladić pobjednici Božićnog turnira u kuglanju


Nakon što je u utorak na donjomiholjačkoj kuglani u organizaciji Kuglačkog kluba "Donji Miholjac" odigrana polufinalna večer Božićnog turnira u kuglanju u konkurenciji parova na kojoj je nastupilo 32 natjecatelja, osam najuspješnijih parova je odmjerilo snage u srijedu, 28. prosinca 2022., u finalnoj večeri.

Brojni gledatelji na prepunoj gradskoj kuglani pljeskom su nagradili svaki dobar pogodak i potez, a u vrlo dramatičnoj i neizvjesnoj borbi prvo mjesto i zlatne medalje na Božićnom turniru u kuglanju osvojili su Dušan Poljak i Mislav Aladić s 534 srušena čunja. Drugo mjesto zauzeli su Boško Soldić i Bojan Petrovicki sa srušenih 508 čunjeva, treći su bili Matija Butko i Toni Lukić s 497 srušenih čunjeva, a četvrti Zdenko Krznar i Samir Mikić s 495 srušenih čunjeva.
Medalje i zahvalnice pobjednicima i sudionicima Božićnog turnira u kuglanju podijelio je gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić, a tajnik kluba Branko Vukobratović zahvalio je svim sudionicima turnira na velikom odazivu, izvrsnim rezultatima i fair-playu te najavio u 2023. godini još ovakvih reprezentativnih i kvalitetnih turnira na novouređenom kompleksu donjomiholjačke kuglane.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije