Kuglanje na novouređenoj kuglani sve popularniji sport

Kuglanje na novouređenoj kuglani sve popularniji sport

Krajem protekle godine na novouređenoj donjomiholjačkoj kuglani je održan parovni turnir u kuglanju. Organizator je bio kuglački klub Donji Miholjac, a turnir je bio posebno zanimljiv prije svega zbog sve većeg broja kvalitetnih igrača koje klub ima.

Podsjetimo sudjelovalo je šesnaest parova, a pobjednici su bili par Dušan Poljak i Mislav Aladić.

Treba napomenuti da je protekla godina bila za klub i vrlo uspješna u ligaškom djelu, gdje su donjomiholjački kuglači završili polusezonu na trećem mjestu III Hrvatske kuglačke lige Istok.

- Iza svega stoji veliki rad i zalaganje kako uprave tako i samih igrača - istaknuo je glasnogovornik kluba Dražen Ćosić.

Zahvaljujući uspjesima koje klub postiže na natjecanjima popularnost kuglanja u Donjem Miholjcu ponovo raste. Može se to zahvaliti i odlično opremljenoj četverostaznoj kuglani koja sada ima sve tehničke i druge pretpostavke za kvalitetna natjecanja.

Posebno raduje činjenica da se u kuglački klub sve više uključuju djeca i mladi tako da ovaj sport u našem gradu sada ima dobru perspektivu.

Zanimljivo je da Kuglački klub Donji Miholjac ima i svoju gradsku ligu u kojoj su se prošle godine natjecale četiri ekipe rekreativaca. Ove godine liga treba započeti krajem siječnja, a već je prijavljeno osam ekipa.

- Na ljeto bi se prema najavama u suradnji s Hrvatskim kuglačkim savezom trebao održati Kuglački kamp za djecu na kojemu bi sudjelovali vrhunski profesionalni kuglački treneri, što će biti još jedan poticaj za razvoj ovog sporta u Donjem Miholjcu - najavio je Dražen Ćosić.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije