Zvonko Popović poduzetnik godine u kategoriji srednji poduzetnik

Zvonko Popović poduzetnik godine u kategoriji srednji poduzetnik

Dobitnik uglednog priznanja nagrade CROMA-e za najboljeg menadžera 2022. godine, među nagrađenima u 11 kategorija, je Zvonko Popović, vlasnik i direktor KANAAN-a iz Donjeg Miholjca.

Nagradu za poduzetnika godine za srednja poduzeća dobio je Zvonko Popović, osnivač i direktor KANAAN-a iz Donjeg Miholjca. Proizvodni program tvrtke čine među ostalim krumpirov čips raznih okusa, flips s kikirikijem, nekoliko vrsta aromatiziranoga flipsa i zdrave zalogaje poput popcorn čipsa, čipsa od riže, leće i slanutka te suho prženi kikiriki.

Nakon završenog Agronomskog fakulteta u Zagrebu 1989., unatoč uspješnoj karijeri na području fotografije, vraća se u svoje rodno mjesto Radikovce i 1990. od punca posuđuje 7.000,00 njemačkih maraka za kupnju stroja te s ocem počinje proizvoditi tjesteninu, a 1993. i proizvodnju jumbo flipsa.

Prvi veliki posao tvrtka Kanaan dobila je 1997. kada im je menadžerica Getroa za robne marke dala šansu da po jednakoj cijeni zamijene uvozni čips domaćim. To je za Kanaan bila prekretnica i zahvaljujući tome danas su najveći proizvođač čipsa i flipsa u Hrvatskoj. Godine 2001. Kanaan počinje proizvoditi i Kviki flips za Podravku.

Danas proizvodni program tvrtke čine: krumpirov čips raznih okusa, Hand cooked chips, flips s kikirikijem, nekoliko vrsta aromatiziranoga flipsa, dijetalni flips, kokice, kukuruz kokičar, sticksi i zdravi snack proizvodi popcorn čips, čips od riže, leće i slanutka te suho prženi kikiriki.

Kanaan je veliki izvoznik slanih grickalica, a svoje proizvode izvozi u sve zemlje regije te na vrlo kompetitivna tržišta Mađarske, Slovačke, Italije, Ujedinjenog kraljevstva i Francuske.

Obilježja tvrtke su investicije i kontinuirana modernizacija proizvodnih postojenja te podizanje tehnološke opremeljenosti.

Nakon niza godina u operativnom poslovanju, Zvonko Popović danas se bavi strateškim planiranjem kompanije, novim idjeama, investicijama i inovacijama. Svoje profesionalno radno iskustvo i poziciju u poduzeću koristi kao podršku radnicima, kupcima i partnerima.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije