Vesela povorka maškara u Donjem Miholjcu

Vesela povorka maškara u Donjem Miholjcu


Posljednjeg vikenda prije korizmenog vremena u Donjem Miholjcu je održana tradicionalna povorka maškara koja se kretala od Osnovne škole "August Harambašić" kroz Park Matice Hrvatske, dijelom Kolodvorske ulice i nazad do nastavno sportske dvorane gdje je održan prigodni program. Kao i prijašnjih godina, šarenu povorku maskirane djece i nekoliko odraslih koji su se odvažili maskirati, pratila je Gradska limena glazba Donji Miholjac.

- Maškare inače slove kao jedna od naših najvećih manifestacija koja okuplja i preko sedamsto ljudi. Ove godine, prvi put nakon "lockdowna" ponovno smo organizirali manifestaciju. Prijavili smo petsto ljudi za okupljanje i mislim da smo taj broj i postigli - istaknula je predsjednica Društva "Naša djeca" Donji Miholjac Nina Devčić.
Ona se zahvalila članovima na angažmanu, Dječjem vrtiću "Pinokio" Donji Miholjac i Područnom vrtiću u Rakitovici koji su bili i glavni sudionici ovogodišnjih maškara, donjomiholjačkoj osnovnoj školi koja je ustupila dvoranu na korištenje, Gradskoj limenoj glazbi, Policijskoj postaji Donji Miholjac, Radiju Donji Miholjac na medijskoj podršci te svim poslovnim subjektima koji su financijskim donacijama podržali rad DND-a. Djeci su na kraju mimohoda podijeljene
pokladnice i sokovi.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije