Na skupštini “Smuđa”, kako do zatvorene vode?

Na skupštini “Smuđa”, kako do zatvorene vode?

U izvješću o radu ŠRD “Smuđ” Črnkovci, predsjednik Antonio Juras posebno je naglasio radove na uređenju ribičkog doma u čemu su imali posebnu potporu općine Marijanci.
Izgrađena je nova nadstrešnica, u čijem produžetku je izgrađen sanitarni čvor. Uređena je i vanjska fasada doma. Pri kraju je uređenje prostorije u potkrovlju i postavljanje solarnih panela tijekom 2023.godine.
Istaknuti su veliki športski uspjesi o čemu je više rečeno u izvješću Natjecateljske komisije.
Kadeti su u Mini ligi Zajednice zauzeli 4.mjesto, u Županijskoj ligi 3.mjesto, a na završnici KUP-a Hrvatske održanog u Rokovcima-Andrijaševcima 8.mjesto.
Juniori u Mini ligi Zajednice osvojili su 2.mjesto. Na Kupu Županije su bili prvi, na IV zoni drugi i ostvarili pravo nastupa na Kupu Hrvatske, održanog u Đakovu, gdje su osvojili visoko četvrto mjesto. Seniori u Mini ligi osvajaju 3.mjesto. Na Kupu Županije osvajaju 2.mjesto, ali na IV zoni ne uspijevaju ostvariti plasman na Kup Hrvatske, osvojivši 4.mjesto.
       Ono što ostaje i dalje neriješeno je pitanje vode zatvorenog tipa koja bi se i poribljavala.
       Skupštini su prisustvovali načelnik općine Marijanci Darko Dorkić i tajnik Zajednice ŠRU D.Miholjac Željko Macanić. Načelnik Dorkić je pohvalio športske uspjehe "Smuđa", izvedene radove na domu i naglasio da u narednom periodu treba tražiti rješenje za zatvorenu vodu.
         Tajnik Macanić odgovarao je na pitanja skupštinara. U uvodu je naglasio zašto je moralo doći do poskupljenja dozvole te što Zajednicu očekuje u 2023.godini: Javni poziv za dodjelu ribolovnih voda od strane Uprave ribarstva i prijava na isti, izrada Plana gospodarenja, poribljavanje s visokom cijenom ribe na tržištu, jačanje ribočuvarske službe i sve zahtjevnija briga o vodama zbog učestalih sušnih razdoblja.
          Sva izvješća usvojena su jednoglasno kao i Plan rada u 2023.godini.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije