Ivana Plechinger gostovala u Donjem Miholjcu

Ivana Plechinger gostovala u Donjem Miholjcu

- Da smo barem moćne životne istine znali ranije, neke teške situacije nikad nam se ne bi dogodile. U trenutku u kojem se suočavamo s teškoćama, nismo u stanju sagledati širu sliku, ne vidimo rješenje svojih nedaća i mislimo da nam nema pomoći. Uvjereni smo da se loše stvari događaju samo nama i da smo za to krivi sami, no to nije tako -rekla je između ostalog donjomiholjačkoj publici Ivana Plechinger na predstavljanju svoje nove knjige "Da sam ovo barem znala ranije" koje je održano u Gradskoj knjižnici Grada Donjeg Miholjca. Plechinger u svojoj knjizi pokazuje putem vlastitih primjera, kako je sama proživjela i preživjela neke od najtežih životnih situacija, i ujedno daje konkretne savjete o tome kako da si pomognemo kad se idući put nađemo pred raznim izazovima koji su sastavni dio našeg životnog puta. Galerija knjižnice je bila prepuna, a publika je s posebnom pozornošću slušala sve što je autorica govorila.
- Ivana ih je u sat vremena uspjela nasmijati, rasplakati i zaraziti svojim nevjerojatnim optimizmom i pozitivom - rekla je ravnateljica Gradske knjižnice Grada Donjeg Miholjca Marinela Šmider.
Zahvalila se autorici, ali i brojnoj publici na dolasku, među kojom su uglavnom bile žene, koje su se na kraju fotografirale s Ivanom i kupile primjerak njezine knjige.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije