40 godina udruge “Slavonija”

40 godina udruge “Slavonija”

Udruga uzgajatelja malih životinja Slavonija djeluje punih četrdeset godina, a prema trenutačnoj evidenciji broji četrdeset članova.

Udruga je protekle godine po prvi puta u svojim prostorijama održala Međugradsku izložbu golubova, peradi i ptica kao i vanjsku prodaju malih životinja.

Članovi udruge također su sudjelovali na izložbama i specijalnim izložbama u Branjinom Vrhu, Čepinu, Osijeku,Virovitici, Đakovu , Nedelišću, Bjelovaru te u Republici Mađarskoj. Uzgajivači donjomiholjačke udruge pohodili su i sajmove i prigodne prodaje malih životinja.

Tijekom protekle godine na društvenom objektu i okolišu obavljeni su svi potrebni radovi održavanja, a od godišnjih aktivnosti na godišnjoj izbornoj skupštini udruge Slavonija posebno je spomenuta nabavka 21 žičanog izložbenog kaveza za ptice i izložbene volijere čime su se utrošila sredstva dobivena od grada.

Predsjednik Perica Plemenitaš u svom izvješću posebno je naglasio dobru suradnju s gradskom upravom Donjeg Miholjca, Veterinarskom stanicom Mihael, Radiom Donji Miholjac, općinama Magadenovac, Viljevo, Podravska Moslavina i Marijanci kao i sa nekima od gradskih udruga.

Na skupštini je za predsjednika u novom četverogodišnjem mandatu izabran Perica Plemenitaš, a ponovno su izabrana i sva radna rijela koja su do sada obavljala funkcije u udruzi.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije