Dan općine Marijanci

Polaganjem vijenaca ispred spomen-obilježja u Kunišincima, poginulim braniteljima u Domovinskom ratu, te svečanom sjednicom Općinskog vijeća u nazočnosti župana Ivana Anušića - obilježen je Dan općine Marijanci. O ostvarenim projektima u proteklom razdoblju izvjestio je načelnik Darko Dorkić, dok je o doprinosu Osječko-baranjske županije u razvoju općine Marijanci govorio župan Ivan Anušić.

Govoreći o značajnim projektima načelnik Darko Dorkić  istaknuo je sedam projekata: drugu fazu izgradnje kanalizacije, rekonstrukciju dogradnje vatrogasnog doma u Marijancima, rekonstrukciju, dogradnju i prenamjenu objekta stare škole u moderni dječji vrtić za cjelodnevni boravak, zatim rekonstrukciju vatrogasnog i dogradnju društvenog doma u Črnkovcima, izgradnju reciklažnog dvorišta u Kunišincima, te projekt "Zaželi", kroz koji je s područja općine uposleno 9 žena koje će obilaziti 36 korisnika.

- Projekti koji se razvijaju ovdje na području općine Marijanci, plod su strateškog planiranja, razvoja i razmišljanja. Prvenstveno tu mislim na vrtić, osnovnu školu, sportsku dvoranu, kanalizacijski sustav, vodooopskrbu - sve ono što čini mjesto pogodnim, dobrim i poželjnim za život - rekao je župan Ivan Anušić te istaknuo kako će svaka općina i grad sa županijom, tijekom četverogodišnjeg mandata razvijati jedan kapitalni projekt. U općini Marijanci to je izgradnja sportske dvorane za koju je već spremna projektna dokumentacija, a izgradnja bi trebala krenuti slijedeće godine.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.