Donjomiholjački osnovnoškolci plasirali se na državno natjecanje u futsalu

Donjomiholjački osnovnoškolci plasirali se na državno natjecanje u futsalu

Učenička futsal reprezentacija Osnovne škole "August Harambašić" Donji Miholjac ostvarila je veliki sportski uspjeh plasiravši se na Državno natjecanje u futsalu koje će se održati u Poreču od 24. do 26. travnja 2023. godine.

Učenici donjomiholjačke osnovne škole u prvoj su utakmici na Županijskom natjecanju koje je održano u Đakovu pobijedili vršnjake iz Belišća rezultatom 12:3, nakon toga vršnjake iz Našica rezultatom 5:1, da bi se u finalu sastali s ekipom Osnovne škole "Mladost" iz Osijeka te je rezultat nakon regularnog dijela bio 3:3. Pristupilo se izvođenju udaraca sa šest metara nakon kojih su s(p)retniji bili učenici iz Osijeka.

Za ekipu naše osnovne škole su, pod vodstvom učitelja Mladena Loine, nastupili učenici Jona Ježić, Arsen Čočaj, Matej Miličić, Izak Ježić, Petar Rendulić, Lovro Tadić, Luka Horvat, Niko Grgić, Matias Markus, Noa Falamić te Patrik Krušec.

Plasmanom na državno natjecanje u futsalu donjomiholjački osnovnoškolci su postigli najveći uspjeh u povijesti donjomiholjačkog školskog sporta, jer je ovo već četvrto izboreno državno natjecanje u školskoj 2022./23. godini. Podsjetimo se, učenici Osnovne škole "August Harambašić" Donji Miholjac su ove nastavne godine osim u futsalu bili u Osječko-baranjskoj županiji dominantni i u stolnom tenisu, košarci i hrvanju.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije