Igor Ovcin novi predsjednik Limene glazbe

Igor Ovcin novi predsjednik Limene glazbe

Igor Ovcin novi je predsjednik Gradske limene glazbe Donji Miholjac. Na izbornoj skupštini izabrani su još članovi Upravnog i Nadzornog odbora te tajnik. Za tajnika je izabrana Biljana Kovačević. U Upravni odbor izabrani su Kristijan Lazar, Ivan Nemet, Ivan Mitrović i Lucija Marušić. U Nadzorni odbor izabrani su Martina Kustura, Zdenko Samaržija i Mirko Lukačević.

- Planom rada za 2024.godinu predviđeno je kroz probe i seminare usavršavati tehnike sviranja članova orkestra - istaknuo je dirigent Darko Nikolić. Također, članovi planiraju nastupiti na maškarama, Cvjetnom korzu, Tijelovu, Adventu u Donjem Miholjcu i Svetom Đurđu, na Miholjačkom sijelu, Danu grada, Miholjačkom sajmu, prilikom polaganja vijenaca ispred spomenika poginulim braniteljima Domovinskog rata te na drugim događanjima. Tu je i odlazak na 45. Smotru Saveza amaterskih puhačkih orkestara Slavonije i Baranje te na smotre u Šiklošu i Pećuhu.

Gradonačelnik Aladić se zahvalio dosadašnjoj predsjednici Gradske limene glazbe Mariji Galović rekavši kako je svoj posao izvrsno obavljala te uputio čestitke novom predsjedniku Igoru Ovcinu. Poželio je svim članovima puno uspjeha u radu i animiranju novih, mlađih članova. Istaknuo je kako su osigurana financijska sredstva za nabavku uniformi koje će nastupe članova Gradske limene glazbe dodatno izdići na jednu višu razinu.

Dosadašnjoj predsjednici Galović zahvalio se i počasni predsjednik Gradske limene Glazbe Donji Miholjac Zoran Kovač. Također je poželio puno uspjeha u radu novoizabranom predsjedniku. Naglasio je kako posao predsjednika udruge ovakvog karaktera nije lagan, kako je potrebno puno truda i odricanja i žrtve vlastitog vremena.
- Budućnost limene glazbe će biti osigurana ukoliko u aktivni sastav uključe i nove glazbenike, nove ljude koji će se obučavati na instrumentima, a to traje godinama - rekao je Kovač.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije