Promocija policijskog zanimanja u Srednjoj školi Donji Miholjac

Promocija policijskog zanimanja u Srednjoj školi Donji Miholjac

U okviru kampanje Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske "Postani policajac/policajka" u nekoliko gradova naše županije, uključujući i Grad Donji Miholjac, održavaju se Dani otvorenih vrata.

Održava se promocija policijskog zanimanja kroz program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac i upis učenika u III. razred Srednje škole "Josip Jović" za stjecanje strukovne kvalifikacije policajac.

Govoreći o uvjetima školovanja za odrasle policijski službenik za poslove policije Policijske postaje Donji Miholjac Dalibor Azenić je istaknuo kako svi koji žele moraju ispunjavati sljedeće uvjete: da su državljani Republike Hrvatske, da imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, ispunjavaju posebno propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, da budu osobito dostojni za obavljanje policijske službe te da nisu članovi političkih stranaka. Za obrazovanje odraslih kandidati moraju biti mlađi od 28 godina na dan početka nastave
i imati završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju. Za upis u srednju školu kandidati moraju imati završen drugi razred srednjoškolskog obrazovanja (gimnazija ili strukovni obrazovni program), da su prva dva razreda srednje škole završili s najmanje dobrim uspjehom, da imaju uzornu ocjenu iz vladanja te moraju biti mlađi od 19 godina na dan početka nastave. Završetkom školovanja svi kandidati se obvezuju provesti pet godina na radu u MUP-u.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije