Dan škole u Viljevu

Dan škole u Viljevu


- Ovu svečanost posvećujemo zajedništvu i prijateljstvu u našoj školi koja je mjesto stjecanja znanja i uspjeha - rekla je na početku svečanosti obilježavanja Dana Osnovne škole Ante Starčevića Viljevo ravnateljica Blaženka Škrlec, naglasivši kako je ova školska godina u znaku učeničkih uzora.

- Djeci trebaju uzori ne u imaginarnim, ili virtualnim, nego osobama iz stvarnog života učiteljima, roditeljima, susjedima - rekla je ravnateljica Škrlec napomenuvši da djecu uz stjecanje znanja i radnih navika treba usmjeravati pozitivnim vrijednostima i dobrom u životu te da nauče prihvaćati blagodati, ali i nedaće na tom putu.

Ona je posebno naglasila uspjehe koje su učenici i njihovi mentori postigli na županijskim i državnim natjecanjima, gdje su sudjelovali u desetak različitih kategorija.

Njima su na svečanosti podijeljene zahvalnice i prigodni pokloni, a nakon obraćanja ravnateljice uslijedio je program s pjesmama, igrokazima i recitacijama učenika matične i područnih škola.

Uz načelnika općine Viljevo Dominika Kneževića i načelnika Podravske Moslavine Dominika Cerića, kao gosti prisustvovali su predstavnici društvenog i vjerskog života, ravnatelji svih susjednih obrazovnih ustanova te roditelji i mještani.


Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije