Priprema programa obilježavanja Dana grada i blagdana Sv. Mihaela

Priprema programa obilježavanja Dana grada i blagdana Sv. Mihaela

U ime Organizacijskog odbora za obilježavanje Dana grada, Turistička zajednica uputila je javni poziv za dostavu prijedloga aktivnosti povodom obilježavanja 29. rujna - blagdana Sv. Mihaela Arkanđela i Dana grada Donjeg Miholjca.

Turistička zajednica poziva sve institucije, gospodarske subjekte i udruge te sve zainteresirane da dostave svoje prijedloge programa, koji će objedinjeno biti objavljen na zajedničkom plakatu.

Prijedlozi se mogu dostaviti do 10. kolovoza na adresu Turističke zajednice, Trg Ante Starčevića 2, preporučenom poštom, ili putem e-maila, kako bi se na vrijeme uskladili planirani programi i aktivnosti.

Prilog: Javni poziv

Donji Miholjac, 31. srpnja 2023.g. Ur.br. 31-7/2023.
JAVNI POZIV
za prijedlog aktivnosti povodom obilježavanja 29. rujna - blagdana Sv. Mihaela Arkanđela i Dana grada Donjeg Miholjca.
I.
Turistička zajednica grada Donjeg Miholjca i Grad Donji Miholjac donijeti će Program obilježavanja Dana grada Donjeg Miholjca i objaviti ga na zajedničkom plakatu kako bi građani i gosti pravovremenom bili obaviješteni o kulturnim, sportskim i drugim događanjima koja će se održati u našem gradu.
II.
Turistička zajednica grada Donjeg Miholjca poziva sve institucije, gospodarske subjekte, udruge grada Donjeg Miholjca, te sve zainteresirane strane da dostave svoje prijedloge programa, te se i ove godine uključe u obilježavanje 29.rujna - blagdana Sv. Mihaela Arkanđela i Dana grada Donjeg Miholjca.
Ove godine Dan grada Donjeg Miholjca planiramo obilježiti u razdoblju od 1. do 29.rujna 2023.godine.
III.
Prijava prijedloga treba sadržavati: naziv organizatora, OIB, IBAN, adresu i točan naziv događanja, planirano mjesto, datum i vrijeme održavanja predloženog događanja, te druge podatke koje podnositelj prijave smatra značajnim uz obvezatan troškovnik.

Nepotpune prijave i prijave koje nisu stigle u zadanom roku podnošenja, neće se razmatrati.
IV.
Javni poziv otvoren je od 1.do 10. kolovoza 2023.
Prijave prijedloga dostaviti na adresu Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Trg Ante Starčevića 2 Donji Miholjac, i to preporučenom poštom ili na e mail: info@tz- donjimiholjac.hr, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo pravovremeno uskladili planirane programe i aktivnosti.
Nakon dostavljenih prijedloga programskih aktivnosti, Organizacijski odbor imenovan od strane Grada Donjeg Miholjca razmotriti će dostavljene prijedloge i utvrditi program obilježavanja Dana grada.
V.
Javni poziv objavljuje se u medijima : Radio Donji Miholjac, portal Miholjština.info i službenoj mrežnoj stranici grada www.donjimiholjac.hr
Direktorica TZG DM / Melia Vidaković

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije