Kino pod zvijezdama DND-a Donji Miholjac

Kino pod zvijezdama DND-a Donji Miholjac

Kinom pod zvijezdama Društva "Naša djeca"u Donjem Miholjcu je protekloga vikenda započeo program obilježavanja Dana grada Donjeg Miholjca. U petak i subotu prikazani su filmovi "Pčelica Maja" i "Mala banda".

- Petak bio je poseban dan za nas jer smo organizirali prikazivanje filma "Pčelica Maja". Bio je to trenutak kada su obitelji i posjetitelji došli kako bi zajedno uživali u priči o Maji i njezinom nevjerojatnom putovanju prema odrasloj i odgovornoj članici pčelinjeg društva - rekla je predsjednica DND-a Nina Devčić.

Posjeta građana premašila je sva očekivanja.

- Prvog smo dana pripremili stotinu i dvanaest sjedećih mjesta, a broj posjetitelja bio je i veći. Kako bi osigurali udobnost najmlađima, članovi DND-a su za vrijeme prikazivanja filma donosili dekice i prostirke za sve koji su željeli sjesti na travnjak ispred projektora koji je bio smješten kod dvorca Mailath. Ovaj događaj postao prilika za stvaranje zajedničkog duha te povezivanje obitelji i zajednice - naglasila je Nina Devčić. Jednako velika posjećenost bila je i drugog dana, kada se prikazivao francuski film "Mala banda".

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije