Igor Delač ima novu pjesmu “Šta da radim”

Igor Delač ima novu pjesmu “Šta da radim”

Igor Delač objavio je novi singl „Šta da radim” s kojim ponovo priređuje iznenađenje i radi odmak od dosadašnjih pjesama. Radi se o radiofoničnoj i energičnoj pjesmi nešto ozbiljnije tematike koja i ovaj put brzo  ulazi u uho i osvaja na prvo slušanje. Vjerujemo da će pjesma „Šta da radim” kao i do sada naići na pozitivne reakcije publike i slušatelja na radio postajama te ponoviti uspjeh Igorovih prethodnih uspješnica. koje su sve redom osvojile vrhove top lista. Glazbu i tekst potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić), a za zanimljiv aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan je Ivan Zečić.

Šta da radim” pitanje je koje si je svako od nas postavio bar jednom u životu. Upravo zbog toga vjerujemo da će se s ovom pjesmom poistovjetiti gotovo svi koji je budi čuli. Igorov prepoznatljiv glas i energija koju prenosi u skladu s ozbiljnijom termom, pjesmi daju poseban čar, a Igora predstavljaju u sasvim drugačijem svjetlu. Ovim singlom Igor najavljuje novo poglavlje svoje dugogodišnje glazbene karijere za koje vjerujemo da će isto tako naići na pozitivne reakcije publike i slušatelja na brojnim radio postajama širom zemlje. 

„Moj provjereni autorski tim 
Hit factory koji me je razmazio i navikao na odlične pjesme, ovaj puta je i mene ugodno iznenadio. Napravili su ozbiljnu i rekao bi malo drugačiju pjesmu, jer do sada su to uglavnom bile pjesme u vedrijem tonu. Bez obzira na malo tamniju atmosferu, pjesma zrači energijom koja nosi i ruši sve pred sobom i na kraju prenosi pozitivnu poruku. Vjerujem da će sličan doživljaj imati moja vjerna publika i brojni slušatelji na radio postajama, kao i da će pjesma naići na njihove pozitivne reakcije. Teža tema i nešto mračnija atmosfera odlično se uklapa u jesensko vrijeme koje je pred nama. Vječno pitanje “Šta da radim”  koje si postavimo uvijek kad se nađemo pred nekim problemom ili izazovom, iskusio je gotovo svatko od nas. Moglo bi se reći da nema osobe koja si ga u nekom trenutku svog života nije postavila. Važno je naglasiti da pjesma nosi snažnu poruku da unatoč problemima i životnim teškoćama nikada ne trebamo bježati ili odustajati. Bez obzira koliko nam teško bilo ili koliko nisko pali, uvijek treba iznova ustati i krenuti dalje. Sreća prati hrabre i jednom nam se nasmiješi kada to najmanje očekujemo. Tada svakako trebamo i moramo znati što da radimo i taj sretni trenutak iskoristiti na najbolji mogući način.” –  poručio je Igor Delač.   

PJESMA : Igor Delač - Šta da radim

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije