Dodjela sredstava za projekte ozelenjivanja grada

Dodjela sredstava za projekte ozelenjivanja grada

U zagrebačkom Centru za posjetitelje Medvedgrad svečano su uručeni ugovori Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost o sufinanciranju projekata provedbe mjera prilagodbe klimatskim promjenama, koji su ukupno  vrijedni 17 milijuna eura.

Riječ je o ugovorima za projekte koje je Fond prihvatio temeljem Javnog poziva za neposredno sufinanciranje provedbe mjera prilagodbe klimatskim promjenama u svrhu jačanja otpornosti urbanih sredina.

Odabranim projektima dodijeljena su sredstava za sufinanciranje radova, opreme i usluga za provedbu mjera prilagodbe definiranih u nacionalnim i lokalnim strateškim i planskim dokumentima.

Uručeno je ukupno 76 ugovora u vrijednosti gotovo 17 milijuna eura.

Ugovore su uručili ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović i direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Luka Balen, a u ime Grada Donjeg Miholjca ugovor je preuzeo gradonačelnik Goran Aladić.

- Gradu Donjem Miholjcu odobreno je 350 tisuća eura, a ukupna vrijednost projekta je 502 tisuće eura. Sredstva će biti utrošena u gradnju biciklističke staze u Vukovarskoj ulici te sadnju drvoreda uz stazu - izjavio je Goran Aladić.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije