Akcija “Solidarnost na djelu 2023.”

Akcija “Solidarnost na djelu 2023.”

U Srednjoj školi u Donjem Miholjcu proveli su akciju „Solidarnost na djelu 2023.“ Razrednici su prikupljali novčane priloge od učenika, a djelatnici su svoje priloge ostavljali u za to pripremljenu kutiju u zbornici. Za novčani prilog učenici su dobili bon koji im služi kao podsjetnik da su sudjelovali u akciji. Ukupno je prikupljeno 160,25 eura. Prikupljeni novac predali su Gradskom društvu Crvenog križa Donji Miholjac. Sredstva će biti korištena za kupnju paketa prehrambenih namirnica koji će se podijeliti osobama u potrebi.

U akciji sudjeluju i četiri osnovne škole: Ante Starčevića Viljevo, "Matija Gubec" Magadenovac i "Hrvatski sokol" Podravski Podgajci, dok je Osnovna škola "August Harambašić" Donji Miholjac akciju već odradila. Prikupili su preko 533 kilograma donacija, vrijednosti oko 927 eura.

Ravnateljica Gradskog društva "Crvenog križa" Donji Miholjac Mihaela Šimunović ističe kako se 51. sabirna akcija "Solidarnost na djelu" provodi do 30. studenoga.

- Uglavnom akciju provodimo u osnovnim te srednjoj školi, ali u njoj mogu sudjelovati i građani kupnjom prehrambenih namirnica (brašno, ulje, šećer, sol, tjestenina, riža, juha u vrećicu i konzerve) koje zatim mogu donijeti u prostorije donjomiholjačkog Crvenog križa - rekla je Šimunović.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije