Ukrašavanje božićne jelke

Ukrašavanje božićne jelke

Polaznici starijih odgojnih skupina Dječjeg vrtića "Pinokio" Donji Miholjac danas su na središnjem gradskom Trgu ukrašavali božićnu jelku.

Ravnateljica vrtića Jadranka Landup ističe kako djeca tradicionalno ukrašavaju jelku na središnjem gradskom trgu i tome se jako vesele.

- Raduju ih sve aktivnosti vezane uz nadolazeće božićne blagdane, a posebno pokloni. Vrtić svake godine posjećuje sv. Nikola i djecu daruje malim poklončićima.

- Djeca vole dobivati poklone, no mi ih u vrtiću prije svega učimo da je nešto nematerijalno važnije od poklona, a to su prijateljstvo, ljubav i druženje – istaknula je Landup.

Unazad nekoliko godina i Dječji vrtić "Pinokio" sudjeluje u programu Adventa u gradu. Osim što će sutra (subota) uz prvopričesnike sudjelovati u programu paljenja prve adventske svijeće u 18:00 sati kod Pastoralnog centra "Ivan Vajda", održati će 20. prosinca u kino dvorani "Osvit" u Donjem Miholjcu božićnu priredbu. Početak priredbe je u 18:00 sati. Ravnateljica Landup kaže kako će vrtić sudjelovati i na Božićnom sajmu sa svojim prigodnim ukrasima.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije