Inventura aktivnosti donjomiholjačkih obrtnika

Inventura aktivnosti donjomiholjačkih obrtnika


- Program rada i aktivnosti Udruženja obrtnika Donji Miholjac, kao i proteklih godina i u 2023. godini uglavnom se svodi na zastupanje interesa obrtnika, savjetovanja, edukacije, seminare, sudjelovanje na sajmovima, kao i aktivnu promociju obrtništva - rekao je otvarajući godišnju skupštinu Udruženja obrtnika Donji Miholjac predsjednik Predrag Banda.

On je i ovoga puta potaknuo obrtnike da prate aktivnosti Hrvatske obrtničke komore i svih ostalih tijela koje se tiču obrtništva kako bi ostvarili određene prednosti i benefite što se može značajno ogledati i na financijskoj strani poslovanja obrtnika.

Predsjednik Obrtničke komore Osječko baranjske županije Stjepan Birović od novosti na razini države, odnosno HOK-a spomenuo je Obrtnički fond solidarnosti koji će početi s djelovanjem od početka slijedeće godine, novi Zakon o obrtu, organiziranje seminara i posjet Međunarodnom obrtničkom sajmu u Njemačkoj.

Također se osvrnuo i na naznake ukidanja udruženja obrtnika na lokalnim i područnim razinama, naglasivši kako će se on osobno truditi da do toga ne dođe budući da udruženja na lokalnim razinama imaju veliku ulogu u očuvanju obrtništva. Birović je posebno zadovoljan velikim odazivom obrtnika na seminare koji su jedan od najpristupačnijih načina edukacija, naglasivši kako će oni biti organizirani i na godinu i to po mogućnosti po cehovima i uz minimalne troškove sudjelovanja obrtnika. 

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije