Uspjesi donjomiholjačkih ribiča u protekloj godini

Uspjesi donjomiholjačkih ribiča u protekloj godini

Protekla 2023. godina bila je za Ribolovno športsku udrugu „Udica” iz Donjeg Miholjca jedna od uspješnijih, kako na sportskom polju tako i u svim ostalim aktivnostima kao što je uređenje ribolovnog doma i okoliša, područja uz natjecateljsku stazu, ali i godina kojoj je u „Udicu” pristupilo i četrdesetak novih članova od kojih više od trećine mladih.

Udica je u 2023. obilježila 90. obljetnicu postojanja i rada za što su nagrađeni od strane Športske zajednice Osječko baranjske županije.

Uz športske uspjehe na obilježavanju završetka ribolovne sezone 2023. koja je obilježena radnom akcijom na sakupljanju smeća i prigodnim domjenkom, predsjednik Miroslav Molnar rekao je kako se u udruzi i dalje aktivno radi na uređenju ribičkog doma gdje je na starom dijelu promijenjeno krovište, kupljen je i novi malčer, a također je srušen i dio dotrajalih stabala koja su predstavljala opasnost za ribiče i izletnike. Molnar je naglasio kako će na proljeće prilikom uređenja natjecateljske staze biti posađena nova stabla.

Igor Kovačević predsjednik Natjecateljske komisije „Udice” naglasio je kako se „Udica” natječe u kategorijama kadeta, kadetkinja, juniora, seniora i seniorki. Poseban uspjeh u protekloj godini postigli su kadeti koji su u Koprivnici na jezeru Šoderica zauzeli četvrto mjesto u KUP-u Hrvatske, a pojedinačni prvak u toj kategoriji postao je Domagoj Šerić.

Senori su u vrlo jakoj konkurenciji u okviru prve lige ostvarili vrlo dobro šesto mjesto, dok su kadetkinje dominirale u Županijskoj ligi. Ribiči udice sudjelovali su u svim županijskim ligama kao i na brojnim društvenim natjecanjima. Natjecatelji i natjecateljice u castingu i dalje su u samom vrhu Hrvatske, a sudjelovali su i na svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

Igor Kovačević je rekao kako će u „Udici” nastojati privući još više članova u natjecateljske ekipe te ove godine dodatno popraviti rezultate na svim ligaškim razinama.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije