Na godišnjoj izvještajnoj skupštini “Udice”

Na godišnjoj izvještajnoj skupštini “Udice”

Skupštini su uz nazočnost članova prisustvovali i gradonačelnik Goran Aladić, tajnik Zajednice športova grada Vladimir Skeleđija, predsjednik i tajnik Zajednice ŠRU Tihomir Ronta i Željko Macanić.
Izvješća o radu podnijeli su predsjednik udruge Miroslav Molnar, predsjednik natjecateljske komisije Igor Kovačević i tajnik Marko Majdenić.
      Osim brojnih športskih uspjeha u 2023. godini Miroslav Molnar je govorio i o 90 godina rada udruge i zahvalio svima onima koji su dali svoj doprinos u radu "Udice". 
       Članstvo se svake godine povećava, vodi se briga o radu s mladima, "Udica" je zastupljena u gotovo svim natjecateljskim  disciplinama. Vodi se briga o okolišu i zaštiti ribljeg fonda. Molnar je najavio sadnju mladog drvoreda na staroj Dravi, uređenje obale, postavljanje rampi i zabrani pristupa vozilima samoj obali ribolovne staze. Financijska situacija je dobra i obavljaju se pripreme za nastupajuću sezonu.
          Članovi su postavljali pitanja, a ona su se uglavnom odnosila na probleme nedozvoljenog ribolova i rada ribočuvarske službe. Na sva pitanja dobiveni su odgovori od strane rukovodstva Zajednice i udruge tražila se veća suradnja ribiča na informiranju o svim negativnim pojavama na vodi. Očekuje nas izrada Plana gospodarenja nakon što je Zajednica ostvarila pravo na gospodarenje vodama narednih 20 godina.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije