Nagrađeni najuspješniji mladi sportaši i sportašice u 2023. godini

Nagrađeni najuspješniji mladi sportaši i sportašice u 2023. godini

Izvršni odbor Zajednice športskih udruga Grada Donjeg Miholjca nagradio je jučer najbolje i najuspješnije sportaše i sportašice-djecu osnovne i srednje škole na području djelovanja Zajednice za postignute sportske rezultate koji su ostvareni u 2023. godini.

Nagrađeni su: Julija Schweigert, Laura Vidaković, Hana Miličić i Tamara Grobotek, članice Stolnoteniskog kluba Donji Miholjac koje su protekle godine osvojile prvo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u Varaždinu.

Nagrađen je i David Rožić, član Biciklističkog kluba "Maraton team" Donji Miholjac. On je od sedam utrka koje se voze u sklopu Slavonsko brdske biciklističke lige nastupio na četiri utrke na kojima je osvojio prvo mjesto u kategoriji U-13. U ukupnom poretku te lige zauzeo je drugo mjesto. Članovi Hrvačkog kluba "Fami" Donji Miholjac također su nagrađeni. To su Zara Petrović, koja je pretedentica za Hrvatsku hrvačku reprezentaciju i viceprvakinja Hrvatske do 15 godina, Anja Falamić koja je na Državnom prvenstvu osvojila 2. mjesto i postala viceprvakinja Hrvatske, te Andrej Crnčević koji je na međunarodnim turnirima osvajao prva i druga mjesta.

Nina Sudarić i Domagoj Šerić članovi su Ribolovno športske udruge "Udica". Nina je u 2023.godini ostvarila odlične rezultate u svim razinama natjecanja ribolovnog sporta, kao i Domagoj koji je u disciplini lov ribe udicom na plovak postao prvak Hrvatske za 2023.godinu. Iz Kluba sportskih aktivnosti djece i mladih "Junior kluba" Donji Miholjac nagrađena je Leona Bereš. Po svojim rezultatima u badmintonu najuspješnija je članica "Junior kluba".

Svečanost dodjele nagrada održana je u Velikoj dvorani donjomiholjačkog dvorca. O nagrađenima je govorio tajnik Zajednice športskih udruga Grada Donjeg Miholjca Vladimir Skeleđija, dok je nagrade sportašima i sportašicama uručio gradonačelnik Grada Donjeg Miholjca Goran Aladić.


Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije