Petar Majdenić pobjednik 1. Slaninijade u Črnkovcima

Petar Majdenić pobjednik 1. Slaninijade u Črnkovcima

U organizaciji domaćeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Črnkovcima je protekloga vikenda održana 1. Slaninijada. Okupila je veliki broj posjetitelja i natjecatelja. - Prijavilo se trideset osoba koji su se natjecali. Pored njih je bilo i dosta posjetitelja koji su došli ispeći svoj komad slanine sebi za gušt – rekao je dozapovjednik DVD-a Črnkovci Miroslav Fizir. On je istaknuo kako je prvo mjesto na Slaninijadi osvojio Petar Majdenić. Drugo mjesto pripalo je Robertu Riseku, a treće Beatu Kovačeviću. Nagrada za prvo mjesto bila je ugravirana daska za rezanje mesa i poklon paket. Nagrada za drugo mjesto bio je tanjur za kotlovinu i poklon paket, a za treće mjesto mala sjekira i poklon paket.

-U svim udrugama u našem mjestu, pa tako i u DVD-u došlo je do smjene generacije i DVD-om sada upravlja mlada skupina ljudi koji pokušavaju na razne načine učiniti udrugu boljom i privući što više novih članova, posebice djece. Samo protekle godine u rad se uključilo dvadesetak mlađih osoba. Zbog toga, ali i zato što ribolovna udruga ima fišijadu, nogometni klub čobanijadu, a Udruga mještana advent i kulturnu večer, mi smo odlučili organizirati Slaninijadu – rekao je Fizir.

Istaknuo je kako je na samom događaju bilo oko 150 posjetitelja iz Viljeva, Donjeg Miholjca, Gata, Belišća, Belog Manastira i Črnkovaca, a sve nazočne zabavljali su tamburaši. Slaninijadu su podržale i sve udruge iz Črnkovaca-Športsko ribolovna udruga "Smuđ", NK "Mladost", Udruga mještana Črnkovaca i članovi DVD Črnkovci.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije